Turnkey bulk systems

 
contacteer ons
 
 

Motogroup bouwt manuele sorteercabine met invoerhopper in Zweden

 
Motogroup (Lybover Bulk) bouwde een manuele sorteercabine met invoerhopper die deel uitmaakt van een scheidingslijn waarbij ferro’s en non-ferro’s uit wervelbed bodemassen worden verwijderd.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motogroup ontwerpt en produceert 4 silo’s volgens de eisen van de klant.

 

Producteigenschappen silo's:

  • volume watervol: 126 m³
  • diameter inwendig: Ø3930
  • product: zand/cement/premix mortel (1800 kg/m³)
  • materiaal silo: S235JR
  • ontmengingstoren in de silo
 
 
 
 

Simem staat van 8 tot 14 april op de Bauma beurs in München.

 
De 32ste editie van de wereld leidende beurs Bauma 2019 voor bouwmachines met 450.000 bezoekers is de grootste vakbeurs voor de bouw ter wereld. Hier vind je iedere producent van bouwmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen, bouwtechniek, componenten & hijs- en hefwerktuigen. Kom Simem bezichtigen op stand FM 709/2 . Meer info kan u vinden op: https://www.simem.com/en/news-and-references/news/bauma-2019
 
 
 
 

Motogroup behoort in 2019 tot de 200 West-Vlaamse Trends Gazellen, en dit in de categorie van de middelgrote bedrijven.

 

Motogroup is dan ook zeer trots om voor de eerste keer genomineerd te zijn. Motogroup en zijn medewerkers hebben de laatste jaren hard gewerkt aan een duidelijke en professionele bedrijfsstructuur, waardoor de medewerkers zeer zelfstandig en gemotiveerd kunnen werken in de meest performante omstandigheden. Gemotiveerde medewerkers leiden bijna automatisch tot een goede service, kwaliteitsvolle producten en tevreden klanten.

Wenst u ook deel uit te maken van dit innovatieve bedrijf, neem dan snel een kijkje op onze website  http://lybover.be/careers/ Motogroup is door zijn sterke groei op zoek naar vertegenwoordigers, lassers, monteurs, …

 
 
 
 

Motogroup verdubbelt zeefcapaciteit

 

Euroports investeerde in haar suikerterminal, in de haven van Antwerpen, om de komende jaren te kunnen inspelen op de verwachte groei van haar klanten. De opslag- en behandelingscapaciteiten werden sterk uitgebreid om de kwaliteit van de bewerking van de goederen nog verder te verhogen. 

Motogroup verbouwde de installatie waardoor Euroports zijn zeefcapaciteit kon verdubbelen.

 
lees meer
 
 
 
 

Manuele sorteercabine met 6 uitwerpkanalen

 

Er kunnen tot 8 personen werken in de sorteercabine.

Het debiet is instelbaar tot 40m³/u en de installatie beschikt over een instorttrechter van 7 m³.

Meer info of interesse? Bel 050/450.860

 
lees meer
 
 
 
 

Uitschuifbare transportband

 

Een uitgekiend stukje engineering zorgt, d.m.v. 7 trommels, dat een gesloten transportriem met vaste lengte feilloos kan werken in een variabel uitschuifbaar chassis van 23m tot 41m. Transportband volledig foodgrade uitgevoerd, met een capaciteit van 250t/u.

Bekijk het filmpje op ons You Tube kanaal : https://www.youtube.com/watch?v=eIYzaek9a3Q

 
lees meer
 
 
 
 

Lybover lanceert uniform verschijningsbeeld voor haar zes Business Units

 

In 33 jaar tijd heeft de familie Boels haar onderneming van een eenmanszaak tot een bedrijvengroep met bijna 200 medewerkers uitgebouwd. Ze hebben inmiddels 7 nichebedrijven in hun portfolio, allemaal KMO’s die zich één voor één profileren als specialisten in het zoeken naar een op maat gemaakte industriële oplossing voor de klant. Om dit alles duidelijk te profileren naar de buitenwereld werd gekozen om onder één verschijningsbeeld in de markt te treden, duidelijk aangevend dat alle activiteiten verder onder de Lybover koepel ontwikkeld worden.

 
lees meer