3D-scanning

 
contacteer ons
 
 

3D-scanning & engineering

 

Sedert 2008 zet Lybover in op de technologie van 3D-scanning. Met de snelste scanningstechnologie van 2 miljoen punten per seconde brengen we uw omgeving in beeld. Deze data wordt automatisch verwerkt en dient als basis voor verdere output. Lybover kan binnen de 24 uur afmetingen, details of andere output opleveren. De puntenwolk kan ook gebruikt worden met gratis softwaretoepassingen die we graag bij u installeren en opleiding voor voorzien.

 
 
 
 

Engineering

 

Lybover beschikt over een team van 80 engineers die in uiteenlopende sectoren (Industrie / Bouw / Chemie /Voeding / Recyclage / enz…) actief zijn. Onze verschillende afdelingen bieden graag ondersteuning voor al uw engineeringsopdrachten die d.m.v. 3D-scanning een optimale start kennen en uiterst snel tot een efficiënt resultaat komen.

 
 
 
 

Scan to BIM (Building Information Model)

 

Een 3D-scan kan heel snel geïntegreerd worden in een BIM omgeving. Het dient als basis voor uw project en kan op maat gemodelleerd worden tot het meest geschikte formaat. Lybover kan, via Revit, scans verwerken tot een BIM model.

 
 
 
 

Industrie 4.0 in uw bedrijf

 

Digitaliseer uw infrastructuur en installaties zodat ze steeds beschikbaar zijn in de meest geschikte vorm. Lybover wil hierin uw partner zijn ter voorbereiding van nieuwe investeringsprojecten of dagelijks beheer van uw infrastructuur.

 
 
 
 

Service

 

Lybover beheert uw gescande omgeving en levert in no-time grondplannen of doorsnedes voor uw projecten. Investeringen in software en data-opslag zijn niet langer uw zorg. We helpen u ook graag op weg met opleidingen om in eigen beheer eenvoudige data uit uw puntenwolken te halen.